Bluză KENVELO

Descrierea produsului:
Bluză fină de culoare crem de la brandul KENVELO. Aspectul deosebit este conferit de florile stilizate, de culoare roz-prăfuit și kaki, imprimate asimetric și de modelul gen cuib de viespe, realizat cu fir auriu, situat în dreptul umerilor, care determină ușoara încrețire a materialului. Decolteul este în V, iar mânecile (foarte ușor evazate) și marginile laterale ale bluzei sunt finalizate dublat, fără a fi surfilate, ceea ce determină rularea interesantă, de la sine, a materialului.

Material:
100% bumbac.

Mărime:
M (conform etichetei),
Bust: 45 cm, Lungime mâneci: 66 cm, Lungime: 64 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 27 lei.

Balerini saten SHOE CONNECTION - Articol rezervat


Descrierea produsului:
Balerini eleganți din saten, ideali pentru orice ocazie, de la brandul SHOE CONNECTION. Vârful este pătrat, iar tocul mic este îmbrăcat în saten. Elementul decorativ ce conferă unicitate este banda transversală de saten pe care sunt dispuse patru strasuri poliedrice, bandă care se finalizează în exterior prin câte o fundă realizată tot din saten. Talpa buretată, ușoară și flexibilă oferă confort maxim piciorului.

Material:
Exterior - saten, Interior - țesătură polimerizată, Talpă - poliuretan.

Mărime:
36, lungime talpă - 23,5 cm, lățime talpă - 7 cm, înălțime toc - 2 cm.

Stare: excepțională, aspect de produs nou.
Balerinii au fost încălțați exact de două ori, în speranța că îi voi păstra, fiindu-mi extraordinar de dragi. Din păcate, având piciorul ceva mai lat, doresc să se bucure altcineva de ei. Recomand unui picior subțire!

Preț: 69 lei.

Pastele ... sau despre timpul copiilor

Imagine... Ma simt atat de copil incat imi voi permite sa ma joc anul acesta cu mine insumi si sa ies dintr-un cotidian matur, coerent, logic, anost...

Am deschis ochii, dar i-am inchis repede la loc, eram copil, nu trebuia sa ma trezesc dimineata devreme... mmm, ce bine e... perna aceea moale, in partea opusa a patului, lenea aceea providentiala pe care o iubeam nespus si mirosul... mirosul diminetilor pline de roua ochilor calzi "asternuti" langa mine.

Uitasem cat de frumos e sa respiri aerul imbalsamat in absenta grijilor copilariei... Ma bucur de fiecare zambet, de fiecare joc, de fiecare incercare de a ma prosti cu cei din jurul meu, de fiecare parada a clipelor deosebite pe care nu o sa le reintalnesc decat intamplator, candva, ametit de bucurie divina.

Si daca plang, nu inseamna ca sunt nefericit... si daca rad, nu inseamna ca sunt fericit, dar daca le fac pe amandoua, s-ar putea sa insemne ca traiesc, ca imi amintesc de mine, de copilul care ma defineste, de esenta pozitiv copilareasca ce imi "reziliaza" toate viciile umane si imi permite sa fiu om.

Multumesc pentru ca pot sa fiu copil. E cu adevarat minunat...

Fie ca Sarbatoarea pascala sa va faca sa reveniti la ludicul copilariei si la gandurile pure!

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose

Despre mine

Free Games Online