Fustă casual PASH


Descrierea produsului:
Fustă maxi, de culoare bej, cu carouri mari (combinație de culori maro-închis, maro-deschis și turcoaz). Este deosebit de comodă, atipică și, pur și simplu, simpatică! Este prevăzută cu două buzunare adânci, în față, două buzunare mari exterioare laterale și două buzunare cu platcă, în spate. Buzunarele laterale și cele din spate se închid cu nasturi metalici inscripționați PASH. Fusta prezintă un șliț adânc de 52 cm în spate și se închide în partea din față cu 3 nasturi ascunși și un nasture pe exterior. Aspectul deosebit, croiul comod și eticheta funky te fac să începi ziua cu un zâmbet!

Material:
100% bumbac.

Mărime:
M (conform etichetei),
Talie: 39 cm, Șold: 53 cm, Lungime: 101 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 39 lei.

Pantaloni STEFANEL - Articol rezervat


Descrierea produsului:
Pantaloni eleganți, cu croi conic, de la firma cu renume STEFANEL, ale cărei creații sunt destinate femeilor cosmopolitane. Pe fundalul negru, ușor lucios, se succed dungi fine, verticale, de culoare gri-deschis. Pantalonii sunt prevăzuți cu două buzunare oblice laterale, un buzunar discret cu clapă și nasture filigran, pe față și două buzunare cu refilet, pe spate. În partea inferioară sunt despicați lateral pe adâncime de 7 cm, conferind un aspect inedit și chic. În partea din față, pantalonii se închid cu fermoar, cu un nasture si o gaică metalică (ambele dispuse pe interior).

Material:
51% poliester, 25% lână, 22% vâscoză, 2% elastan.

Mărime:
I - 40, D - 36, F - 36, P - 36, USA - 4, GB - 40, EUR - 36,
Talie: 40 cm, Șold: 50 cm, Lungime interioară crac: 92 cm, Lungime exterioară crac: 115 cm.

Stare: noi, fără etichetă.

Preț: 75 lei.

Rochie H&M - Articol vândut

Descrierea produsului:
Rochie casual, deosebit de interesantă și de feminină, de la brandul Hennes & Mauritz. Pe fundalul de culoarea untului sunt dispuse (de la nivelul bustului) frunze abstracte în nuanțe de gri până la negru. Croiul este simplu și lejer, ușor cambrat pe talie, iar decolteul este rotund. În partea din față, prezintă două buzunare laterale mari, mascate, prevăzute cu platcă. Rochia se închide, în partea din stânga, prin intermediul unui fermoar lung, iar în spate, prin 3 nasturi negri, ușor lucioși și asortați.

Material:
97% bumbac, 3% elastan.

Mărime:
EUR - 38, US - 8, CA - 8,
Bust: 45 cm, Talie: 42 cm, Șold: 49 cm, Lungime: 87 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 44 lei.

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose

Despre mine

Free Games Online