Cămașă ATMOSPHEREDescrierea produsului:
Cămaşă feminină și elegantă, de la brandul non-conformist ATMOSPHERE, care tinde să promoveze valoarea individuală. Pe fundalul crem sunt dispuse dungi verticale mătăsoase, ușor lucioase, în nuanțe de galben-pai, taupe și kaki. Gulerul este rotunjit, decolteul în V și cămașa se închide prin intermediul unor nasturi asortați. Zona decolteului și zona de închidere prevăzută cu nasturi prezintă dungi dispuse pe diagonală. Mânecile sunt scurte, dublate și finalizate încrețit pe interior, ceea ce conferă un aspect deosebit, ușor bufant. Croiul este cambrat, urmărind frumos linia corpului, iar în talie, cămașa se leagă prin intermediul unui cordon subțire din material, petrecut prin găici la nivelul taliei.

Material:
50% bumbac, 48% poliester, 2% elastan.

Mărime:
10/38 (conform etichetei), dar corespunde mai degrabă mărimii S,
Bust: 46 cm, Lăţime umeri: 12 cm, Distanţa dintre umeri: 39 cm, Lungime mâneci: 14 cm, Lungime: 60 cm.

Stare: nouă, fără etichetă.

Preţ: 32 lei.

Rochie NAF NAFDescrierea produsului:
Rochie maxi, fină şi delicată, de la brandul NAF NAF, care promovează spontaneitatea, prospeţimea şi îndrăzneala. Este realizată integral din mătase naturală, atât exteriorul, cât şi dublura. Pe fundalul de culoare neagră sunt dispuse flori cu aspect pictat în nuanțe de roz-prăfuit, ocru și vernil. Croiul este lejer, iar decolteul este în V, dispus în mod simetric, atât în faţă, cât şi în spate. Decolteul este însoţit de un guler amplu, încreţit în zona umerilor. În partea din faţă, gulerul petrecut prezintă pliuri delicate care se finalizează, în partea stângă, prin falduri bogate.

Material:
Exterior: 100% mătase naturală.
Interior (dublură): 100% mătase naturală.

Mărime:
38 (conform etichetei),
Bust: 48 cm, Talie: 40, Șold: 49 cm, Lungime: 133 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 94 lei.

Tunică VERO MODA

Descrierea produsului:
Cămaşă gen tunică, de culoare alb-imaculat, de la brandul VERO MODA. Decolteul rotund amplu este continuat de o porțiune decorată cu pliuri înguste finalizate printr-o broderie croșetată și discretă. În față, imediat sub zona bustului și, corespondent, în spate, tunica este ușor încrețită, dând amploare croiului. Mânecile liliac sunt scurte, croite raglan și prezintă în partea superioară o zonă prevăzută cu un șir de trei cusături fine, care conferă un aspect ușor creponat. Tunica se închide în față prin intermediul unor nasturi mici, ușor lucioși, petrecuți prin găici realizate din material.

Material:
100% bumbac.

Mărime:
S (conform etichetei), dar se potriveşte şi la M (croiul fiind amplu)
Bust: 45 cm, Lungime: 67 cm.

Stare: impecabilă.

Preţ: 32 lei.

Fustă cu detalii florale MAX MARA - Articol vândutDescrierea produsului:
Fustă cu print floral abstract, din colecția WEEKEND LINE a brandului MAX MARA. Croiul este în A. Prezintă două buzunare laterale frontale adânci, o bata dublată și răsfrântă, o bandă lată decorativă în partea inferioară și câte două cute simple, dispuse bilateral, în partea din față. Fusta se închide, în partea stângă, prin intermediul unui fermoar mascat.

Material:
exterior: 87% vâscoză, 13% in.
interior (căptușeală): 100% bumbac.

Mărime:
D - 30, USA - 0, F - 32, GB - 2, I - 34,
Talie: 35 cm, Șold: 45 cm, Lungime: 52 cm.

Stare: nouă, fără etichetă.

Preț: 59 lei.

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose

Despre mine

Free Games Online