Pantofi eleganţi din piele întoarsăDescrierea produsului:
Pantofi handmade, eleganți, realizaţi integral din piele. Exteriorul este din piele întoarsă, iar interiorul şi talpa sunt realizate din piele naturală. Au un aspect foarte interesant datorat imprimeurile în piele sub formă de solzi. Pantofii prezintă o zonă buretată la nivelul curburii piciorului, conferind o comoditate deosebită. Tocul înalt şi vârful ascuţit conferă distincție oricărei ţinute.

Material:
Exterior - piele naturală, Interior - piele naturală.

Mărime:
36, lungime talpă - 23,5 cm, lățime talpă - 7,5 cm, înălțime toc - 9 cm.

Stare: foarte bună (prezintă semne de purtare pe talpă, care apar ceva mai evidenţiate datorită faptului că aceasta este realizată tot din piele naturală).

Preț: 49 lei.

Fustă NAF NAF - Articol rezervat


Descrierea produsului:
Fustă conică de culoare taupe, cu o croială interesantă, elegantă și feminină, de la brandul NAF NAF, care promovează prospețimea, spontaneitatea și îndrăzneala. În partea din față se regăsesc patru pliuri late, simple, iar croiul atipic constă din două părți parțial suprapuse, cu partea superioară ceva mai lungă, determinând finalizarea fustei, în mod asimetric, cu colț. În spate, prezintă două pense, subliniind frumos talia. Fusta se închide în partea din stânga cu un fermoar mascat.


Material:
60% vâscoză, 40% poliester.

Mărime:
34 (conforma etichetei), dar se potrivește și mărimii 36,
Talie: 37 cm, Șold: 45 cm, Lungime: 49 cm (colțul depășește cu 4 cm această lungime).

Stare: nouă, fără etichetă.

Preț: 64 lei.

Bluză din voal multicolor ZARA - Articol rezervat
Descrierea produsului:
Bluză multicoloră fină, din voal transparent, de la brandul ZARA. Aspectul deosebit este conferit de imprimeul stilizat constând din arabescuri și flori, de culoare alb, verde, verde-gălbui, albastru și bleu. Decolteul în V este prevăzut cu o fundă care se leagă deasupra unui decupaj sub formă de lacrimă. Bluza se poartă ușor bufantă în partea inferioară și la mâneci, fiind prevăzută cu zone elastice.

Material:
80% celofibră, 20% spandex.

Mărime:
EUR - S, USA - S, MEX - 26, datorită croiului amplu este potrivită şi pentru M,
Bust: 45 cm, Lungime mâneci: 64 cm, Lungime: 54 cm.

Stare: foarte bună.

Preț: 24 lei.

Fustă IN FRONT - Articol rezervat


Descrierea produsului:
Fustă smart-casual de culoare taupe, cu aspect ușor șifonat și lucios, de la brandul IN FRONT. Lungimea este până în dreptul genunchiului, croiul este larg, evazat, în formă de clopot, iar talia este înaltă. Prezintă două buzunare mari, frontal-laterale, prevăzute cu paspoal din saten de culoare bej. Fusta se închide, în partea stângă, prin intermediul unui fermoar asortat, ascuns și printr-un cordon, din același material, petrecut prin găici decorative.


Material:
100% poliester.

Mărime:
36 (conform etichetei),
Talie: 38 cm, Șold: 49 cm, Lungime: 60 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 37 lei.

Bluză VERO MODA - Articol vândut


Descrierea produsului:
Bluză deosebit de fină și de interesantă de la brandul VERO MODA. Materialul este ușor transparent, motiv pentru care bluza este dublată (cu excepția mânecilor). Pe fundalul de culoarea crem sunt dispuse arabescuri în nuanțe de mov-pal, care sunt îmbinate (în zona taliei, porțiunea din față a umerilor și a decolteului) cu zone delicate din material gen plasă, decorate cu broderie fină și picățele ușor sclipitoare cu reflexe vinete. Decolteul este rotund și despicat ușor în V. Bluza este cambrată pe talie și se inchide în partea stângă cu un fermoar mascat.

Material:
Exterior (zona cu arabescuri): 100% bumbac.
Exterior (zona gen plasă): 100% poliester.
Interior (dublură): 100% bumbac.

Mărime:
S (conform etichetei),
Bust: 46 cm, Talie: 36 cm, Distanța dintre umeri: 40 cm, Lungime: 62 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 33 lei.

Cămașă OBJECT COLLECTORS ITEM - Articol vândut
Descrierea produsului:
Cămaşă deosebit de interesantă prin croi și natura detaliilor, de la brandul danez OBJECT COLLECTORS ITEM, cu un design vizionar, adecvat femeii metropolitane moderne. Pe fundalul în carouri de culoare alb şi vernil sunt dispuse dungi subţiri, verticale şi orizontale, de culoare verde. Gulerul este ascuțit, decolteul scurt în V și cămașa se închide prin intermediul unor nasturi metalici petrecuţi, în mod original, printr-o bandă decorativă. Porţiunea de închidere prezintă o alternanţă de zone uni şi motive florale. Mânecile şi buzunarele frontale cu clape se închid tot prin nasturi metalici înşiraţi pe benzi decorative. Cămaşa este delicat cambrată şi prezintă logo OBJECT în partea laterală inferioară.

Material:
97% bumbac, 3% elastan.

Mărime:
M (conform etichetei),
Bust: 49 cm, Lăţime umeri: 13 cm, Distanţa dintre umeri: 41 cm, Lungime mâneci: 24 cm, Lungime: 62 cm.

Stare: excepțională.

Preţ: 32 lei.

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose

Despre mine

Free Games Online