Jumpsuit BEST MOUNTAIN - Articol vândut


Descrierea produsului:
Salopetă confortabilă, de culoare azurie, pentru un look casual-chic, de la brandul BEST MOUNTAIN. Salopeta este prevăzută cu o zonă elastică lată, în partea superioară, pentru ținută și în partea inferioară, conferind un aspect ușor bufant. Are două buzunare laterale frontale şi este accesorizată în talie cu un cordon realizat din acelaşi material, petrecut prin găici.

Material:
100% vâscoză.

Mărime:
S (conform etichetei), dar potrivit și mărimii M,
Bust: 46 cm, Talie: maxim 38 cm, Șold: 53 cm, Lungime interioară crac: 85 cm, Lungime: 140 cm. Măsurarea lungimii efective și a lungimii cracului s-a facut cu materialul întins, dar se poartă bufant.

Stare: nou, fără etichetă.

Preț: 53 lei.

Set colier și brățară MELI MELO - Articol rezervat
Descrierea produsului:
Set compus din colier și brățară, de la brandul MELI MELO. Are aspect deosebit, rustic și înveselește orice ținută. Este realizat din mărgele din rășină sintetică (mate și lucioase) rotunde și poliedrice, zale și detalii din oțel, sfoară și fir textil crem și argintiu.

Material:
oțel inoxidabil, rășină și material textil.

Dimensiuni:
Lungime colier: 128 cm, Diametru brățară: minim 7 cm, maxim 10 cm (brățara este prevăzută cu elastic), exterior - 18 cm.

Stare: excepţională.

Preț:
Separat: colier - 29 lei, brățară - 19 lei.
Set: 44 lei.

Sveter UNITED COLORS OF BENETTONDescrierea produsului:
Sveter gros, din colecția sport KILLER LOOP a brandului BENETTON. Este de culoare kaki, deosebit de plăcut la purtare datorită compoziției integrale din fibre naturale. Aspectul distinct este conferit de gulerul bogat, dublat, de închiderea asimetrică prin fermoar dublu și îmbinarea interesantă de torsade din partea din față. Mânecile sunt lejere și evazate la bază - stil "clopot".

Material:
100% bumbac.

Mărime:
M (conform etichetei), dar se potrivește și la L,
Bust: 50 cm, Lungime interioară mâneci: 52 cm, Lungime: 63 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 39 lei.

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose

Despre mine

Free Games Online