Rochie E.LOCO FRENCH - Articol vândut







Descrierea produsului:
Rochie elegantă, sexy, cu spatele gol, de la brandul E.LOCO FRENCH. Fundalul este de culoare kaki, ușor lucios, cu inflexiuni de alamă. Zona bustului este deosebit de frumos subliniată, fiind bogat încrețită. În spate, în partea superioară, se regăsește un logo discret al brandului. Croiul este impecabil și urmărește perfect conturul siluetei. Rochia prezintă, în spate, un sliț, care îi conferă stil și comoditate în mișcări și se închide în partea stângă cu un fermoar lung, mascat.

Material:
52% bumbac, 45% poliester, 3% spandex.

Mărime:
38 (conform etichetei),
Bust: 46 cm, Talie: 35 cm, Șold: 46 cm, Lungime: 92 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 53 lei.

Pulovăr FRENZY - Articol vândut





Descrierea produsului:
Pulovăr călduros și interesant, de culoare grej, tricotat cu dungi verticale și cu inserții de fire mătăsoase de culoare galben-pal, caramel și turcoaz. Inserțiile viu colorate conferă un aspect deosebit și amploare la baza pulovărului și a manecilor. Decolteul este rotund și decorat cu model croșetat. Baza pulovărului este finisată cu franjuri.

Material:
50% lână, 50% acrylic.

Mărime:
M,
Bust: 45 cm, Lungime: 67 cm (măsurat fără franjuri).


Stare: impecabilă.


Preț: 32 lei.

Rochie/tunică lungă GINA TRICOT - Articol vândut






Descrierea produsului:
Rochie/tunică lungă, deosebit de lejeră, delicată şi feminină, de culoare alb-imaculat, de la brandul suedez GINA TRICOT. Decolteul rotund amplu este continuat de o platcă longitudinală prevăzută cu nasturi mici, asortaţi. În spate, tunica este prevăzută cu elastic interior, pentru a conferi amploare. Lărgimea se ajustează lateral prin intermedial a două şnururi delicate, din material. Mânecile sunt trei sferturi şi se pot purta şi răsucite şi prinse cu o bretea laterală de câte un nasture.

Material:
100% bumbac.

Mărime:
38 (conform etichetei),
Bust: 50 cm, Lungime: 86 cm.

Stare: excepțională.

Preţ: 34 lei.

Jumpsuit FIONDOTINTA - Articol vândut







Descrierea produsului:
Salopetă confortabilă, de culoare taupe, de la brandul italian FIONDOTINTA. O piesă vestimentară versatilă, purtabilă oricând atât timp cât vrei să fii lejeră și sexy în acelasi timp. Salopeta este prevăzută cu elastic în partea superioară pentru ținută și în partea inferioară, conferind un aspect ușor bufant. În față, în zona bustului are aspect creponat și este însoțită de un șiret petrecut prin găici din material, permițând reglarea, sublinierea liniilor corpului și având aspect de corset. În spate sunt prezente inserții elastice orizontale.


Material:
95% bumbac, 5% elastan.

Mărime:
one size, se potrivește mărimilor S, M și L,
Bust: maxim 48 cm, Talie: maxim 40 cm, Șold: maxim 53 cm, Lungime interioară crac: 82 cm, Lungime: 133 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 42 lei.

Cămașă STREET ONE






Descrierea produsului:
Cămașă albă, din satin, aparținând brandului STREET ONE (unul dintre cele mai renumite și de succes în cadrul modei tinerelor femei). Este clasică și elegantă și nu trebuie să lipsească din nici o garderobă! Cămașa are guler ascuțit, două slițuri laterale și este prevăzută cu nasturi, cu aspect de fildeș.

Material:
95% poliester, 5% elastan.

Mărime:
38 (conform etichetei),
Bust: 49 cm, Lățime umeri: 16 cm, Lungime mâneci: 59 cm, Lungime: 66 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 29 lei.

Helancă YESSICA - Articol rezervat





Descrierea produsului:
Pulovăr YESSICA (de la C&A) cu guler înalt, care se rulează, realizat dintr-un fir călduros și fin, ușor buclat. Prin culoarea deosebită, exprimă încrederea de sine şi o strălucire proaspătă, înviorând orice ținută.


Material:
48% lână merinos, 49% acrylic, 3% elastan.

Mărime:
L (conform etichetei), dar datorită tricotajului elastic dublu, se potrivește și măsurii M,
Bust: 56 cm, Lungime mâneci: 57 cm, Lungime: 59 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 29 lei.

Bluză VERO MODA - Articol rezervat






Descrierea produsului:
Bluză neagră ușoară și fluidă, cu aspect ușor ripsat, de la brandul VERO MODA, care oferă haine de calitate, pline de inspirație. Pentru un look romantic și relaxat, croiul este lejer și prezintă o zonă elastică în dreptul șoldului. Decolteul este în V, în față și rotund în spate. Aspectul diafan este conferit de cele două aplicații, sub formă de floare, din voal de culoare turcoaz. Mânecile sunt accesorizate cu volane fine și ample, ceea ce conferă un look romantic-chic. Bluza se închide în spate prin intermediul a doi nasturi mici și asortați.

Material:
100% vâscoză.

Mărime:
S (dar datorită croiului amplu este potrivită și pentru M),
Bust: 45 cm, Lungime: 64 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 29 lei.

Bluză UNITED COLORS OF BENETTON




Descrierea produsului:
Bluză fină şi elegantă pentru o ţinută de efect! Este interesantă prin modul de îmbinare al dungilor, alternând porţiunile negre, mate, cu cele ruginii, transparente. Decolteul este rotund, generos şi imediat sub acesta materialul este uşor încreţit, constituind şi punctul de îmbinare pentru mâneci, în partea din faţă. În partea din spate, mânecile sunt croite raglan.


Material:
dungile negre - bumbac, dungile ruginii - lurex.

Mărime:
EUR - M,
Bust: 46 cm, Lungime mâneci: 59 cm, Lungime: 64 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 33 lei.

Sandale DIONE - Articol vândut






Descrierea produsului:
Sandale bej, deosebit de comode, de la brandul DIONE. Atât interiorul, cât și exteriorul, sunt realizate integral din piele naturală. Au un aspect foarte interesant datorat designului calapodului și a cusăturilor evidențiate bej-deschis. Calapodul prezintă un model triunghiular, în genul creațiilor antice, o baretă transversală și două barete care se încrucișează. Bareta transversală este prevăzută, pe partea interioară laterală, cu un elastic scurt, care conferă un comfort deosebit în mișcare. Talpa este flexibilă, ușor curbată și prezintă o zonă buretată, care conferă comoditate.

Material:
Exterior - piele naturală, Interior - piele naturală.

Mărime:
36,
lungime talpă - 23,5 cm, lățime talpă - 8,5 cm, înălțime toc - 2,5 cm.

Stare: excepțională, aspect de produs nou.

Preț: 49 lei.

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose
Free Games Online