Bluză/top H.TIMES - Articol vândut






Descrierea produsului:
Bluză crem, cu ușoară tentă de vernil, prevăzută cu bretele subțiri, reglabile. Decolteul este în V și prevăzut cu model fin ajurat. În spate, bluza prezintă un elastic îngust pentru a urmări perfect linia corpului. În față, pe partea dreaptă se regăsesc trei pliuri înguste, iar pe partea stângă o aplicație florală deosebită. Pentru un look romantic, bluza este finalizată printr-un volan amplu și se închide prin intermediul unor nasturi delicați, rotunzi, cu aspect perlat.


Material:
100% bumbac.

Mărime:
S (conform etichetei),
Bust: 45 cm, Lungime: 60 cm.

Stare: nouă, cu etichetă.

Preț: 29 lei.

Cămașă ABORIGINAL - Articol vândut







Descrierea produsului:
Cămaşă de un alb imaculat, cu guler cazac, de la brandul ABORIGINAL, brand inspirat de viața naturală a aborigenilor. Aspectul deosebit este conferit de modelul gen jabou, constituit dintr-un volan delicat, cusături evidențiate și o broderie fină. Mânecile scurte sunt finisate cu model croșetat, prezent și la guler și marginile inferioare ale cămășii. Natura etnică este un atu deosebit pentru această cămașă!

Material:
100% bumbac.

Mărime:
S (conform etichetei), dar se potriveşte şi la M (croiul cămășii este lejer),
Bust: 47 cm, Lăţime umeri: 11 cm, Distanţa dintre umeri: 39 cm, Lungime: 59 cm.

Stare: excepțională.

Preţ: 30 lei.

Bluză UNITED COLORS OF BENETTON





Descrierea produsului:
Bluză casual ciocolatie, interesantă prin șiretul ornamental cu care este prevăzută, dar care are și rol funcțional, ca de corset, prin reglarea căruia se subliniază perfect talia și bustul. Decolteul este în "V", iar marginile ușor rotunjite ale bluzei și mânecile sunt doar surfilate, nu tivite.

Material:
100% bumbac.

Mărime:
S (dar se pretează și la M, datorită șiretului reglabil),
Bust: 46 cm, Talie: maxim 40 cm, Lățime umeri: 12 cm, Lungime mâneci: 65 cm, Lungime: 54 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 27 lei.

Blugi vintage TIME OUT - Articol rezervat






Descrierea produsului:
Blugi din colecția VINTAGE STAIN a brandului TIME OUT, cu croi drept, ușor evazat, amintind de anii '70. Sunt prevăzuți cu două buzunare laterale în față și două buzunare aplicate, deosebit de interesante, în spate. Buzunarele au capse cu inscripția firmei TIME OUT. Cusăturile sunt de culoare ocru și sunt dublate pe interiorul cracului. Blugii se închid cu fermoar în față.


Material:
100% bumbac.

Mărime:
W: 28, L: 32,
Talie (joasă): 41 cm, Șold: 50 cm, Lungime interioară crac: 82 cm, Lungime exterioară crac: 103 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 44 lei.

Fustă retro unicat - Articol rezervat




Descrierea produsului:
Fustă retro unicat, anii '80, realizată de către Galeriile Fondului Plastic din Timișoara. În dreptul beteliei este bogat încrețită, formând falduri ample. Pe fundalul mat sunt cusuți trandafiri ușor lucioși. În partea inferioară sunt dispuse două fășii înguste, decorative, una aurie și una argintie. Sub acestea se succed două cute dispuse orizontal. Purtând această fustă, cu siguranță nu veți trece neobservată!


Material:
100% vâscoză.

Mărime:
nu are etichetă, dar este potrivită mărimii S, datorită taliei înguste,
Talie: 34 cm, Lungime: 88 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 43 lei.

Sveter/bolero croșetat - Articol rezervat






Descrierea produsului:
Sveter fin și delicat, de culoare neagră, care conferă eleganță și feminitate oricărei ținute. Decolteul este în V, iar în partea din față croiul conferă aspect de bolero. Fundalul este constituit din modele croșetate, gen spirală. Aspectul chic este subliniat de ornarea zonei din față, a marginilor inferioare și a mânecilor cu un model plasă accesorizat cu mărgele discrete, negre. Sveterul se închide în zona bustului printr-un șnur delicat.

Material:
100% vâscoză.

Mărime:
one size, potrivit marimilor S, M, L
Stare: excepțională.

Preț: 34 lei.

Rochie IMITZ - Articol rezervat







Descrierea produsului:
Rochie casual, de lungime ideală, până la nivelul genunchiului, de la brandul danez IMITZ, al cărui spirit este ancorat pe fiecare mic detaliu. Fundalul este ușor ripsat și are o culoarea deosebit de interesantă și plăcută, un gri-vernil. Talia este empire, iar decolteul sub formă de inimă. Zona taliei, a umerilor și a bustului este subliniată prin cusături evidențiate. Aspectul diafan este conferit de broderia cu fir subțire, auriu, dispusă frontal, longitudinal, în partea stângă. Rochia se închide, în partea din spate, prin intermediul unui fermoar lung, mascat.

Material:
Exterior: 53% mătase naturală, 47% poliester.
Interior (dublură): 100% poliester.

Mărime:
38 (conform etichetei),
Bust: 48 cm, Talie: 41 cm, Șold: 49 cm, Lungime: 105 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 49 lei.

Trenci/pardesiu KENVELO - Articol rezervat


Descrierea produsului:
Trenci de primăvară/toamnă din material impermeabil, de culoarea lespezii ("stone" conform etichetei), de la brandul KENVELO. Croiul și natura interesantă a detaliilor îi conferă feminitate și un aspect șic. Pardesiul are guler ascuțit, revere și închidere la două rânduri de nasturi. Este prevăzut cu două buzunare mari aplicate frontal, care se închid prin intermediul a câte unei bretele prevăzute cu capse și petrecută printr-o cataramă asortată. Talia este subliniată și se poate ajusta cu un cordon cu cusături în ton, petrecut prin găici și accesorizat cu o cataramă similară cu cele de la buzunare. Mânecile sunt însoțite, în partea inferioară, de câte o platcă cu nasture, iar pe mâneca stângă se regăsește o broderie delicată. Trenciul este prevâzut cu o dublură interesantă, iar în spate este finalizat cu un sliț, care îi conferă stil și comoditate în mișcări.

Material:
Exterior: 60% nylon, 40% bumbac.
Interior (dublură): 80% poliester, 20% bumbac.

Mărime:
M (conform etichetei),
Bust: 50 cm, Lăţime umeri: 14 cm, Distanța dintre umeri: 42 cm, Lungime mânecă: 63 cm, Lungime: 66 cm.


Stare: excepțională, aspect de produs nou.


Preț: 72 lei.

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose
Free Games Online