Costum YOUNG SPIRIT


Descrierea produsului:
Costum deosebit de elegant, realizat din mătase vegetală cu aspect uşor creponat şi cu inflexiuni de violet şi kaki, aparținând brandului YOUNG SPIRIT. Bluza urmăreşte linia corpului, fiind ajustabilă prin intermediul unui şiret subţire din material, petrecut prin găici, ceea ce îi conferă aspect de corset. Decolteul este în V şi este prevăzută cu un guler ascuţit simplu, amplu, ceea ce imprimă un efect deosebit, alături de decupajele estetice din partea frontală centrală şi din părţile laterale. Fusta are un croi simplu şi este însoţită de un volan bogat în partea inferioară. Cel de-al doilea volan provine de la dublura cu care este prevăzută fusta. Atât bluza, cât şi fusta se închid, în partea stângă, prin intermediul a câte unui fermoar ascuns.


Material:
Bluza:
73% vâscoză, 27% poliamida.
Fusta:
73% vâscoză, 27% poliamida.
Căptușeală: 100% acetat.

Mărime:
Bluza:
D/NL - 36, B/F - 38, E - 40, I - 42, GB - 10,
Bust: 45 cm, Lungime: 53 cm.
Fusta:
D/NL - 38, B/F - 40, E - 42, I - 44, GB - 12,
Talie: 37 cm, Șold: 50 cm, Lungime: 70 cm (porţiune superioară), 75 cm (porţiune interioară).

Stare: excepțională.

Preț: 74 lei.

Top MANGO - Articol vândut


Descrierea produsului:
Bluză cu spatele gol, deosebit de sexy și vaporoasă, de la brandul MANGO. Fundalul este de culoare ciocolatie, iar materialul din voal transparent, motiv pentru care bluza prezintă dublură în partea frontală. Frumusețea și finețea este subliniată de aplicația brodată din zona bustului. Aspectul original este conferit de colțurile frontale, parțial suprapuse și de pliurile care pornesc din zona bustului. Bluza se închide la spate prin intermediul unor panglici delicate, realizate din catifea fină.

Material:
100% poliester.

Mărime:
EUR - M, D - S, USA - 6, MEX - M,
Bust: potrivit cupelor B și C, Lungime: 56 cm (colțurile frontale depășesc cu 30 cm lungimea bluzei).

Stare: excepțională.

Preț: 32 lei.

Bluză din mătase naturală FRENCH CONNECTION

Descrierea produsului:
Bluză neagră vaporoasă din mătase naturală de la brandul FRENCH CONNECTION. Pentru un look romantic și relaxat, croiul este lejer și prezintă o zonă elastică în dreptul taliei. Pe fundal sunt dispuse modele abstracte în nuanțe de crem, vernil și lavandă. Decolteul este rotund, prevăzut cu elastic (ceea ce permite purtarea bluzei ca atare sau cu umerii goi) și este însoțit de un volan amplu, ceea ce conferă un aspect chic și sexy.


Material:
100% mătase naturală.

Mărime:
8 (conform etichetei),
Bust: 46 cm, Lungime: 42 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 32 lei.

Preț nou: 29 lei.

Rochie EVENTDescrierea produsului:
Rochie midi ciocolatie, casual-chic, de la brandul EVENT. Pentru un look romantic și relaxat, croiul este lejer, partea inferioară fiind accesorizată cu două volane fine și ample. Rochia prezintă bretele fixe, iar decolteul este în V. Aspectul diafan este conferit de aplicațiile brodate din zona bretelelor, a părții superioare din spate, a decolteului și a părții frontale, până-n dreptul taliei. Rochia se închide prin intermediul unor nasturi delicați și asortați, petrecuți prin găici din material.

Material:
100% bumbac.

Mărime:
M (conform etichetei),
Bust: 48 cm, Talie: 46 cm, Șold: 53 cm, Lungime: 108 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 44 lei.

Tunică VERO MODA - Articol vândut


Descrierea produsului:
Cămaşă gen tunică, de culoare gri-porumbel, cu guler cazac, de la brandul VERO MODA, brand destinat tinerelor femei independente. Decolteul este în "V", dublat de o platcă interesantă, decorată cu nasturi mici, argintii. Aspectul deosebit este conferit de mânecile drepte, care devin bufante şi foarte ample. În spate, tunica prezintă o platcă dreptunghiulară, din dreptul căreia materialul este bogat încreţit, în consonanţă cu mânecile.

Material:
100% vâscoză.

Mărime:
S (conform etichetei), dar se potriveşte şi la M (tunica fiind foarte amplă)
Bust: 47 cm, Lăţime umeri: 12 cm, Distanţa dintre umeri: 40 cm, Lungime mâneci: 60 cm, Lungime: 73 cm.

Stare: nouă, fără etichetă.

Preţ: 39 lei.

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose

Despre mine

Free Games Online