Sandale RIEKER - Articol vândut





Descrierea produsului:
Sandale albe, deosebit de comode, de la brandul RIEKER, lider mondial al mărcii de pantofi ANTISTRESS. Atât interiorul, cât și exteriorul sunt realizate intregral din piele naturală. Au un aspect foarte interesant datorat decupajelor în piele și prezintă o zonă buretată la nivelul tălpii, care conferă o comoditate deosebită. Talpa este ușor curbată în față, lateral și în spate, are cusături interesante sub formă de X și flexibilitate specială. Sandalele se închid, în jurul gleznelor, prin intermediul unor barete reglabile prevăzute cu scai.

Material:
Exterior - piele naturală, Interior - piele naturală.

Mărime:
37,
lungime talpă - 24 cm, lățime talpă - 8,5 cm, înălțime toc - 3 cm.

Stare: excepțională, ca noi.

Preț: 54 lei.

Rochie cu flori cu aspect pictat ZARA - Articol vândut








Descrierea produsului:
Rochie elegantă, deosebit de chic, cu umerii goi, de la brandul ZARA. Pe fundalul de culoare bej sunt dispuse flori cu aspect pictat în nuanțe de galben, turcoaz, verde, alb și negru. Zona bustului are aspect de corset, este prevăzută cu balene pentru întăritură și este potrivită cupei B. Croiul este amplu începând din zona taliei, de unde pornesc faldurile bogate. Rochia prezintă dublură și se închide cu fermoar în partea stângă.

Material:
Exterior: 97% bumbac, 3% elastan.
Interior (dublură): 100% vâscoză.

Mărime:
EUR - S, USA - S, MEX - 26,
Bust: 45 cm, Talie: 34, Șold: 47 cm, Lungime: 79 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 64 lei.

Fustă amplă H&M - Articol vândut






Descrierea produsului:
Fustă midi de culoare vişiniu-deschis, deosebit de lejeră şi de comodă, de la brandul Hennes & Mauritz. Din dreptul benzii înguste din talie se succed alternativ porţiuni de material bogat încreţite (care conferă amploare) cu zone de aplicaţii decorative în nuanţe de roz-pal, alb-gălbui şi auriu. În partea din spate, fusta se închide cu fermoar ascuns şi o gaică metalică (dispusă pe interior) şi arată deosebit de frumos dacă se accesorizează cu o curea lată.


Material:
100% bumbac.

Mărime:
36 (conform etichetei),
Talie: 37 cm, Șold: 47 cm, Lungime: 71 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 37 lei.

Rochie înflorată MANGO - Articol vândut







Descrierea produsului:
Rochie maxi MANGO, viu colorată, pur și simplu splendidă! Este realizată din mătase naturală și pe fundalul de culoare albă sunt dispuse flori cu aspect pictat în nuanțe de mov, roz, cyclamen, turcoaz și ciocolatiu. Croiul este lejer, iar decolteul este sub formă de inimă (însoţit de o fundă aplicată), deosebit de interesant, fiind decorat în față cu paiete asortate. "Ploaia" de paiete însoţeşte şi mânecile delicate. Rochia fiind transparentă, prezintă dublură fixă (petrecută prin găici dispuse în partea din față și spate a decolteului), cu bretele reglabile. Se închide cu fermoar în partea din stânga.

Material:
Exterior: 100% mătase naturală.
Interior (dublură): 100% acetat.

Mărime:
EUR - M, D - S, USA - 6, MEX - M,
Bust: 46 cm, Talie: 40, Șold: 47 cm, Lungime: 117 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 69 lei.

Fustă cu dungi fine MAX MARA - Articol vândut





Descrierea produsului:
Fustă subțire (dar căptușită cu material plăcut și răcoros) cu croi impecabil, aparținând brandului MAX MARA, renumit prin pasiunea și tradiția aflate într-o evoluție conștientă și prin respectarea unei trăsături distinctive. Prezintă dungi verticale subțiri gri-deschis, dispuse pe fundal gri-șobolan. În partea din față-stânga, fusta este petrecută și se închide prin intermediul a 3 nasturi mari sidefați și a unui nasture dispus pe interior pentru ca fusta să-și păstreze ținuta desăvârșită. Nasturii aflati în partea din față-dreapta sunt pur ornamentali și conferă simetrie.

Material:
exterior: 100% lino.
interior (căptușeală): 100% cupro.

Mărime:
D - 40, USA - 10, F - 42, I - 44,
Talie: 35 cm, Șold: 46 cm, Lungime: 44 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 42 lei.

Fustă TED BAKER LONDON - Articol vândut





Descrierea produsului:
Fustă midi vaporoasă, cu croi ușor evazat, din mătase naturală, de la brandul TED BAKER LONDON, renumit prin abordarea distinctivă și neconvențională. Este ieșită din comun prin alternarea de flori și dungi dispuse alternativ pe diagonală. Pe fundal crem se succed combinații de culori roșu-intens, negru și ocru. În partea inferioară este prezent, în mod discret, logo-ul. Fusta are o bata neagră în dreptul taliei pentru a-i conferi ținută și se închide cu fermoar în partea stângă. 

Material:
100% mătase naturală.

Mărime:
2 (conform etichetei),
Talie: 37 cm, Șold: 47 cm, Lungime: 76 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 44 lei.

Set poșetă și curea din piele naturală - Articol vândut





Descrierea produsului:
Set elegant din piele naturală de culoare maro-roșcat, constituit dintr-o poșetă cu închidere metalică argintie și o curea interesantă, mai îngustă la capătul prevăzut cu catarama argintie pătrată și mai lată la celălalt capăt. Poșeta este prevăzută cu o baretă îngustă nereglabilă, iar cureaua nu prezintă găuri, reglarea acesteia se face doar prin intermediul cataramei.
Material:
100% piele naturală moale, ca de mănușă.

Dimensiuni:
poșetă - 23 cm x 16 cm, Lățime bază: 5 cm, Lungime baretă: 53 cm.
curea - Lungime (fără cataramă): 91 cm.

Stare: nou.

Preț: 49 lei.

Rochie/bluză lungă STRADIVARIUS - Articol vândut

Descrierea produsului:
Rochie/bluză lungă de culoare verde-petrol, deosebit de feminină și plăcută la purtare datorită compoziției integral naturale, de la brandul STRADIVARIUS, care reflectă o perspectivă tinerească în modă. Decolteul este rotund, iar din dreptul bustului (decorat cu o broderie fină și interesantă) este bogat încrețită. Mânecile sunt 3/4, prevăzute deasupra cotului cu cusătura elastică, ceea ce le conferă un aspect ușor bufant și sunt finalizate cu o bandă îngustă. Rochia prezintă, din dreptul bustului, dublura din același material, aceasta finalizându-se în partea inferioară în falduri bogate.

Material:
100% bumbac.

Mărime:
M,
Bust: 45 cm, Lungime mâneci: 50 cm, Lungime: 85 cm.

Stare: excepțională.

Preț: 42 lei.

Bluză ZARA








Descrierea produsului:
Bluză cu mâneci scurte, simplă, fină, de culoarea peruzelei, de la brandul ZARA. Decolteul este în V, ușor suprapus în partea inferioară, iar gulerul este răsfrânt, tip cămașă. Mânecile sunt croite raglan. Compoziția plăcută și culoarea deosebită pun în valoare această bluză!

Material:
50% ramie, 26% bumbac, 24% poliamidă.

Mărime:
EUR - M, USA - M, MEX -28,
Bust: 45 cm, Lungime: 50 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 20 lei.

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose
Free Games Online