Palton NOA NOA - Articol vândut










Descrierea produsului:
Mantou gros de toamnă-iarnă, realizat de compania Noa Noa, care permite exprimarea feminității într-un mod delicat și unic. Nota distinctă este dată de multitudinea de nasturi de culoarea untului, dispuși pe două randuri la închiderea mantoului, la închiderea celor două buzunare cu clapă, la banda decorativă din spate (subliniind delicat talia) și la platca situată imediat sub guler (acesta fiind și detașabilă). Croiul paltonului este ușor clopot, evazarea fiind conferită de cele două pliuri ce pornesc din dreptul buzunarelor. În spate se regăsește un sliț destul de adânc care conferă eleganță și comoditate. Mantoul este plușat până în dreptul taliei, apoi complet matlasat (inclusiv mânecile), îmbinarea dintre acestea făcându-se prin intermediul unei dantele delicate.

Material:
exterior: 100% bumbac.
interior (căptușeală): 100% poliester.

Mărime:
M,
Bust: 52 cm, Talie: 46 cm, Lăţime umeri: 14 cm, Lungime mânecă: 67 cm, Lungime: 112 cm.

Stare: excepțională (practic nou, nepurtat).

Preț: 72 lei.

Preț nou: 65 lei.

Preț final: 59 lei.

Sveter CAMAIEU - Articol vândut





Descrierea produsului:
Sveter plăcut la purtare, de culoare kaki. Simplitatea caracterizează articolele de îmbrăcăminte de la firma franceză CAMAIEU. Sveterul este prevăzut pe lateral, în partea din față, cu câte două benzi tricotate, care se închid prin intermediul unui singur nasture, petrecut printr-o gaică. Mânecile și partea inferioară sunt finalizate cu un tricotaj elastic îngust.

Material:
98% acrylic, 2% poliester.

Mărime:
F - T2, EUR - M,
Bust: 47 cm, Lungime interioară mâneci: 52 cm, Lungime: 61 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 29 lei.

Pulovăr călduros TIME OUT - Articol vândut







Descrierea produsului:
Pulovăr de iarnă, pufos și călduros, deosebit de comfortabil, tricotat cu model norvegian. Pe fundal kaki sunt dispuse diverse modele, îmbinând nuanțe de mov, ciclamen, crem, verde și gri. Prin natura tricotajului, pulovărul se rulează ușor la mâneci și în partea inferioară. Gulerul este bogat și amplu. Pulovărul este ușor cambrat pe talie și ușor evazat la bază și la mâneci. În partea inferioară-stânga regăsim o etichetă discretă cu firma producătoare TIME OUT, renumită prin confecțiile de calitate, care se ghidează după conceptul: "We firmly believe that a clothing brand should not be worn as a status symbol. Instead, we feel that a genuine brand should be an instant synonym for comfortable and exceptional wear, a positive brand fully committed to innovation, exploration of new styles and in constant pursuit of original designs, fits and patterns."

Material:
65% lână, 35% acrilic.

Mărime:
L,
Bust: 50 cm, Lungime mâneci: 61 cm, Lungime: 57 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 39 lei.

Preț nou: 34 lei.

Bluză ZARA TRF






Descrierea produsului:
Bluză casual, interesantă prin modul de îmbinare a modelelor (păun stilizat, flori, figuri geometrice) și a culorilor (roz, kaki, bordo, verde, oranj, caramel). În partea din față fundalul este roz-pal și iese în evidență un păun stilizat, a cărui pene sunt decorate cu strasuri. În partea din spate fundalul este kaki cu broderii verticale oranj și caramel și flori și frunze abstracte. Mânecile sunt de culoarea untului, cu flori și broderii și sunt ușor evazate la bază.


Material:
100% bumbac.

Mărime:
EUR - S (se potrivește fără niciun dubiu și la M), USA - S, MEX - 26,
Bust: 47 cm, Lungime mâneci: 59 cm, Lungime: 50 cm.

Stare: foarte bună.

Preț: 25 lei.

Fustă amplă din catifea raiată MANGO - Articol vândut




Descrierea produsului:
Fustă amplă din catifea raiată, de culoare bej, cu imprimeuri stilizate cu flori în nuanțe pale de vernil și maro. Fusta este deosebit de feminină, având o bata lată în jurul taliei, de unde pornesc apoi faldurile. Talia se poate regla prin intermediul unor șnururi prevăzute fiecare la capăt cu câte o bilă estetică. Fusta are tivul prevăzut cu o bandă îngustă cu broderie.

Material:
100% bumbac.

Mărime:
EUR - 40, D - 38, USA - 8
Talie: 39 cm - 45 cm (reglarea se face prin intermediul șnururilor), Lungime: 68 cm.

Stare: impecabilă (nepurtată).

Preț: 60 lei.

Palton ORSAY - Articol vândut






Descrierea produsului:
Mantou gros de toamnă-iarnă cu o țesătură foarte interesantă realizată prin îmbinare de împletituri în proeminență, de nuanțe maro-deschis și ciocolatiu. Mânecile sunt ușor bufante, gen baby-doll, buzunarele sunt exterioare, decorative, mari, ușor încrețite (în armonie cu mânecile) și prevăzute cu platcă, iar nasturii sunt estetici și dublați pe interior. Paltonul se leagă în talie (subliniind-o și evidențiind acest "atu" feminin) cu un cordon lat. Firma Orsay nu se dezminte prin intermediul acestui produs! Iată sloganul acesteia: "Noi dorim să creăm haine pentru femeile moderne şi încrezute în sine care vor să se îmbrace după gustul şi stilul său personal, rămânând întotdeauna luxoase, feminine şi la modă."


Material:
exterior: 42% poliester, 33% acrilic, 25% lână.
interior (căptușeală): 100% poliester.

Mărime:
EUR - 36 (se pretează şi pentru 38),
Bust: 51 cm, Lăţime umeri: 14 cm, Lungime mânecă: 61 cm, Lungime: 76 cm.

Stare: impecabilă (practic nou, nepurtat).

Preț: 58 lei.

Pulovăr MANGO CASUAL SPORTSWEAR - Articol vândut






Descrierea produsului:
Pulovăr delicat, de culoarea nisipului, cu decolteu pătrat. Croiul este drept până imediat sub bust, iar apoi ușor evazat, gen "baby-doll". Distincția pulovărului este dată de torsadele prezente pe mâneci și în partea din față (pornind de sub bust). În partea din spate, tricotajul este simplu. Mânecile au lungimea până în dreptul cotului. Culoarea plăcută și neutră, croiul feminin, materialul moale conferă atuuri puternice pentru acest pulovăr!

Material:
50% acrylic, 27% ramie, 13% poliamidă, 10% mohair.

Mărime:
EUR - M, USA - 8, MEX - M,
Bust: 45 cm, Lungime: 62 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 31 lei.

Sarafan/rochie ORSAY - Articol vândut






Descrierea produsului:
Se poate purta ca rochie simplă (eventual cu un sacou deasupra) sau ca sarafan cu o helancă dedesubt. Țesătura are aspect ripsat în combinație de fire gri-închis cu gri-deschis, este moale și se pretează pentru zilele de toamnă, fiind destul de călduroasă. Gulerul este amplu și dublat, având aspect de șal în față, iar în spate este finalizat în colțuri. Rochia este dreaptă, foarte ușor cambrată în zona taliei și este prevăzută cu două buzunare mari, rotunjite, care îi conferă un aspect simpatic.

Material:
64% poliester, 34% vâscoză, 2% elastan.

Mărime:
EUR - 38,
Bust: 46 cm, Talie: 44 cm, Lungime: 90 cm.

Stare: impecabilă.

Preț: 39 lei.

S-ar putea sa-ti placa
Related Articles

Widget customized by Yellowrose
Free Games Online